Rainbow Hub

Втората среща на WIO Club ще бъде посветена на разкриването на работното място

Втората среща на WIO Club ще се проведе на 20 февруари от 19:00 в KANAAL (бул. Мадрид 2) и ще бъде посветена на темата за разкриването на работното място.

Да се идентифицираш като ЛГБТИ+ никога не е лесно. Да си открит ЛГБТИ+ човек на работното място е дори по-трудно, особено в консервативна бизнес среда като българската. От друга страна, възможността да бъдеш себе си, без да слагаш маски на работното място, сваля голям товар от раменете на ЛГБТИ+ професионалистите и им помага да бъдат не само по автентични, но и по-продуктивни, удовлетворени и ангажирани.

Организаторите са поканили Галина Георгиева – ЛГБТИ+ професионалист с дългогодишен опит, която работи в голяма мултинационална компания. Тя ще разкаже за личния си опит и ще даде полезни съвети за стъпките, които трябва да предприемем, когато сме решили да се разкрием пред колегите си. Събитието ще продължи с музика на живо от Aled Ordu Music и нетуъркинг коктейл.

Доведи колега и/или приятел и стани част от растящата местна общност на лидерите на бъдещето. Входът е свободен.

Инициативата е част от проекта “Рейнбоу Хъб”, който се изпълнява с финансова подкрепа, предоставена от Исландия, Лихтенщайн и Норвегия по линия на Финансовия механизъм на ЕИП. Основната цел на проекта “Рейнбоу Хъб” е овластяване на ЛГБТИ общностите за реализиране на застъпнически действия.

Calendar

май 2024
П В С Ч П С Н
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

БЮЛЕТИН


Please wait…Благодарим ви. Записахте се успешно за нашия бюлетин!


НЕКА ТИ ПОМОГНЕМ

Правна помощ

Психологическа помощ

Здравна помощ

Съпорт групи

Докладване на престъпления

ПИШИ НИ

ДОКЛАДВАЙ

ХОМОФОБСКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.