Rainbow Hub

Услуги

В „Рейнбоу хъб" можете да получите различни форми на подкрепа и да се възползвате от множество услуги

ОБЩНОСТНИ ГРУПИ

В „Рейнбоу хъб" се срещат множество общностни групи, които провеждат своите редовни срещи на място в общностния център Rainbow Hub, както и онлайн. Групите са отворени и към тях могат да се присъединяват нови участници по всяко време.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

КАБИНЕТ "ДЪГА"

„Кабинет Дъга" е пространство за подкрепа и на тези, които срещат предизвикателства в приемането на половата си идентичност, сексуалната си ориентация, или пък на техни близки, които имат нужда да разберат повече и да се справят с чувствата си. Психотерапевтичната помощ и емоционална подкрепа - „Кабинет Дъга", предоставя безплатни сесии за ЛГБТИ хора в партньорство с Kabinet.bg. Ако имате нужда от консултация с професионален психотерапевт, можете да се възползвате безплатно, като цитирате код Кабинет Дъга на:

  • Безплатен телефон 0800 20 20 2 (всеки делничен ден от 10:00 до 16:00)
  • Изпратите мейл на [email protected] (по всяко време)
  • Попълните формата Запази час (по всяко време)
  • Не забравяйте Вашия код!

След като подадете своята заявка от Kabinet.bg ще се свържaт с вас в рамките на до 3 работни дни, за да насрочите удобен час за среща. Срещата е с продължителност 45 минути и може да се случи по телефон, през видео връзка или на живо. Всички срещи се провеждат при спазване на стриктна конфиденциалност.

НАУЧИ ПОВЕЧЕ

Your Header Sidebar area is currently empty. Hurry up and add some widgets.